onze kandidaten

AUB_03

Harm Groenendijk

Na een 4-tal jaren als Statenlid voor de PVV ben ik de afgelopen 4 jaar actief geweest als burgerraadslid voor A.U.B.Naast de 8 jaar politieke ervaring ben ik meer dan 25 jaar actief geweest als vakbondsbestuurder en heb diverse malen geparticipeerd in nationale en Europese ondernemingsraden. Deze kennis en kunde wil ik de komende 4 jaar inzetten voor ons mooie dorp.

 

 

 

 

 

 

 

AUB_02

Jan Struik

De afgelopen 8 jaar ben ik raadslid geweest voor A.U.B. Naast ervaring als raadslid heb ik in mijn werkzame leven diverse rollen vervuld binnen de ondernemingsraad. Bij de woningbouwvereniging Rhiant heb ik een aantal jaren als commissaris gefunctioneerd.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

AUB_04

Pierre Rorijs

Sinds 7½ jaar zijn wij nu woonachtig in het mooie Hendrik Ido Ambacht. Wij komen uit Rotterdam IJsselmonde en dat wij daar zijn weggegaan is niet zonder redenen. Wij vonden in Ambacht wat we in Rotterdam zijn kwijtgeraakt. Rust, groene omgeving en vriendelijke mensen. Ook de veiligheid was voor ons een drijfveer om weg te gaan en in Ambacht te komen wonen. Dit zijn voor mij enorm belangrijke waarden en ik wil mij samen met de andere leden van onze partij blijven inzetten om dit in Ambacht ook zo lang mogelijk in stand te houden. Daarnaast voel ik mij prima thuis bij A.U.B. omdat deze partij, met al haar standpunten, mij erg aanspreekt.

AUB_01

Christina de Blanken

Alhoewel ik geen politiek mens ben laat de politiek mij niet koud. Bij ons thuis werden aan de eettafel altijd sociale misstanden besproken en opgelost. Van uit mijn sociaal gevoel heb ik de knoop doorgehakt en heb na jaren zwijgend lid te zijn geweest van Ambacht Uw Belang besloten dat er meer vrouwelijk geluid in de politiek nodig is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

AUB_05

Jan Siefkes

Mijn ervaringen liggen op het vlak van de ruimtelijke zaken. Begonnen als aannemer B en U/eigen zaak, heb ik nu gekozen voor de gemeentelijke dienst. Hetzelfde heeft mijn vader ook gedaan, vroeger. De militaire dienst gaf mij de doorslag als luitenant, een eigen zaak te beginnen.Daarna heb ik mijn streven gehad als directeur gemeentewerken. Dat heb ik o.a. gedaan in Hendrik-Ido-Ambacht en Schipluiden.
Al hoewel ik geen echte ambtenaar ben, vind ik de gemeentelijke problemen interessant om deze mede te helpen oplossen. Met mijn opleiding stedenbouw vind ik de uitbreiding met de Volgerlanden zeer de moeite waard. Ambacht is een dorp met hele goede ontwikkeling: circulair, mooie woonomgeving en duurzaam bouwen. Er is een hele mooie wijk ontstaan van de Volgerlanden en de circulaire ontwikkeling van de Ambachtse Zoom is in voorbereiding.